Halloween

Här hittar du alla våra tips för höstens fester och höstens största fest – Halloween! Lys upp höstmörkret med pumpalyktor och läcker Halloweenbuffé och en skrämmande, spännande skattjakt! Läs också fler festtips för Halloween och höst på vår blogg firafest.se.

Halloweenfest

Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest – höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!

Halloweenmusik

Skapa rätta stämningen på Halloweenfesten med musik och ljudeffekter! Vi har gjort färdiga spellistor till Halloweenfesten – en till barnens Halloweenfest och en till de vuxnas.

Halloweendekorationer & pynt

Så fixar du äkta Halloweenstämning! Steg-för-steg till en fin pumpalykta och schabloner och flasketiketter att beställa gratis!

Recept på mat till Halloweenfesten

Skrämmande, läcker mat måste det vara på Halloweenfesten! Vi delar med oss av våra favoritrecept.

Halloweenbuffé

Så fixar du en komplett Halloweenbuffé – spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!

Halloweenkostymer för barn och vuxna

På Halloween ska man klä ut sig! Här får du tips om både roliga och söta Halloweenkostymer för de små och lite läskigare för de större…

Halloweenlekar

Halloweenfesten ska så klart förgyllas med roliga festlekar! Vi tipsar om de bästa lekarna till Halloweenfesten – både för barn och vuxna.

Halloween pumpa

Pumpor hör Halloween till! Vi berättar det du inte visste om Halloween pumpan, vad det gentligen har med Halloween att göra, hur man gör pumpalyktor och goda recept med pumpa.

Oktoberfest

Fixa en egen Oktoberfest! Med öl, bratwurst och umpa-bumpa musik kommer du långt. Den ambitiöse tar också fram sina lederhosen eller dirdl ur garderoben och så är det bara att festa loss. Här hittar du lite idéer och så klart de bästa festlekarna för en Oktoberfest!

Höstens bästa mysterier

När höstmörkret kryper på är det tid för att lösa ett mysigt, rysigt mysterium! Här är höstens bästa mysterier för stor och liten, skattjakter, mysterier, escape games och mordgåtor…

Halloweenfest - bästa festlekarna för stora och små

Dags för Halloweenfest! Då ska det så klart busas och lekas, oavsett om man är stor eller liten. Här är våra rekommendationer för alla åldrar.