Inbjudningskort

Inbjudningskort som mallar, app och som pdf kan du ladda ner gratis här!

Festplaneringen börjar alltid med att bjuda in de rätta gästerna för tillfället – för det är gästerna, mer än något annat, som gör festen! Vårt mål är att göra det enkelt för dig att fixa de roligaste festerna och kalasen!

Med vår inbjudningskortsfixare gör du på bara någon minut fina inbjudningskort – helt gratis! Välj en fin layout, skriv in din text och få ett färdigt fint inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt! Idag är det vanligare att man skickar inbjudningskorten elektroniskt via mail eller sms eller med hjälp av en inbjudningskort app. Naturligtvis erbjuder vi er också att ladda ner appen Grapevine Party Invitation och gratis skapa dina inbjudningar och inbjudningskort som du skickar via appen istället för med posten. Appen håller dessutom koll på vem som kommer och vem som tackat nej.

Det finns inbjudningskort för nästan varje tillfälle, från barnkalas till mordmiddag och födelsedagsfest! Och naturligtvis hittar du sedan festlekarna för att förgylla festen hos oss på grapevine!

Inbjudningskort till barnkalas

INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!

Inbjudningskort till fest

INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!

Gratis inbjudningskort till fest och barnkalas

Gör fina gratis inbjudningskort till fest och barnkalas! I vår inbjudningskortsfixare finns massvis med fina designer till årets alla fester – sommarfest, halloweenfest eller julfest och till alla barnkalasteman. Snabbt, enkelt och helt gratis!

Grapevine Party Invitations - snyggaste inbjudningarna direkt i telefonen

Vår gratisapp för att göra snygga inbjudningar att skicka direkt med telefonen- så fint, så enkelt. Dina gäster svarar direkt i telefonen och du ser vem som svarat och vem som kommer i appen. Ladda ner för iOS och android här!