Julfester & Nyårsfirande

Tips och idéer inför julens alla fester och årets mesta fest – nyårsfesten! På vår blogg firafest.se hittar du också massvis med andra festtips. Här finns tips och idéer för julfest, glöggmingel och julfirande och här hittar du tips inför nyårsfirandet.

Julpyssel: Julbak och julgodis

Inget är så mysigt som att baka tillsammans i juletid! Doften av saffran, kanel och choklad sprider sig över huset! Här får du 10 härliga recept till julbaket.

Julmat

Vi på grapevine tycker om enkla, smidiga lösningar! Här får du lite bra tips till julbordet. Enkla lösningar men med din egen touch – som hemlagat – men på inte mycket mer än 10 minuter! Precis som grapevines alla festaktiviteter…

Julfest

Vi har samlat lite förslag på hur du enkelt ordnar mat och tema till en julfest i december. Lägg till en rolig julfestaktivitet så infinner sig julstämning i massor!

Nyårsfest

Att fira året som gått och välkomna det nya, är en av årets största fester! Här hittar du tips och idéer till den glittrande nyårsfesten!

Jullekar

Passa på att fylla julen i år med härlig, stämningsskapande julunderhållning! Julquiz, julmelodikryss, julfestlekar eller en julig skattjakt för barnen. Här har vi samlat jullekar för liten och stor.

Jultraditioner

Få saker är så traditionsbundet som just julen. Hur man firar jul kan i vissa familjer vara lika heligt som en gång Jesus och krubba. Läs om våra jultraditioner!

Glöggfest

Här på redaktionen älskar vi glöggfest och julmingel – få saker har så hög mysfaktor! Här har vi samlat lite tips och idéer inför glöggfesten: recept på hemgjort glögg, tillbehör och tilltugg.

Bästa lekarna till julfest och glöggmingel

Julfest på jobbet? Glöggmingel hemma? Julfest i föreningen eller på skolan eller kanske barnkalas i juletid? Och så klart självaste julfirandet med familj, släkt och vänner! Här hittar du våra bästa festlekar för julen!

Julpyssel för barnen

Julen är mysandet och pysslandets högtid! Varför inte ordna lite julmys för barnen och deras kompisar. Här har vi samlat några tips om hur du ordnar barnens egen lilla julfest.

Bästa lekarna till nyårsfesten

Nyår är årets festligaste fest! Här har vi samlat de roligaste festlekarna för nyårsafton!

Julbord

Att äta julbord tillsammans med kollegor, familj eller vänner hör julen till. Här finns roliga festlekar och aktiviteter som passar för julbordet!