Barnkalastips

Barnkalas är kul! Här har vi samlat alla våra tips och idéer för att fixa de roligaste barnkalasen! Läs också fler barnkalastips på vår blogg firafest.se.

Barnkalas - 10 tips för roligaste barnkalaset

Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas – vi hjälper med en checklista – 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!

Mat till barnkalaset

Vad ska man bjuda på på barnkalaset? Vi har samlat bra förslag på kalasmat!

Barnkalas med tema

Ett barnkalas med tema blir ännu roligare! Här hittar du förslag på teman och tips på hur du fixar närmare 20 olika temakalas – piratkalas, undervattenskalas, detektivkalas, isprinsesskalas och mycket mer…

Inbjudningskort till barnkalas

Vad ska det stå på kalasinbjudan? Vi tipsar! Planerar ni ett temakalas kan du skriva ut våra färdiga inbjudningskort gratis.

Barnkalaslekar

Ett kalas utan lekar är som tårta utan grädde! Vi listar de allra bästa barnkalaslekarna och spännande skattjakter till kalaset.

Piratkalas!

Så fixar du ett kalas med pirattema och skattjakt på de sju haven! Utklädning, mat, tårta och lekar…

Prinsesskalas!

Det perfekta kalaset för små prinsessor och prinsar! Här får du tipsen som gör prinesskalaset till en succé!

Skattjakt för barn | Skattjakt barnkalas

Stor guide till alla grapevines skattjakter för barn & barnkalas. Jämför för vem, var, hur och hur länge – här finns alla svar…

4-årskalas | Barnkalas 4 år

4-årskalaset är ofta det första stora barnkalaset – för både 4-åringen och de vuxna som ska fixa. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 4-årskalas!

Dekorationsmaterial till barnkalas

GRATIS! Vi bjuder på dekorationsmaterial att pyssla själv till barnkalaset. Beställ, skriv ut och klipp och klistra! Välj mellan 4 olika teman.

Roligaste barnkalaset med skattjakt!

FILM! Se filmen om hur du fixar roligaste barnkalaset med en temaskattjakt!

5-årskalas - Barnkalas 5 år

När barnen fyller 5 år har de ofta redan varit på rätt många kalas och de har egna idéer och synpunkter på hur ett bra barnkalas ska gå till. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 5-årskalas!

6-årskalas | Barnkalas 6 år

När barnen har hunnit bli 6 år och går i förskoleklass, är det de stora barnkalasens tid… Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 6-årskalas!

7-års kalas | Barnkalas för 7 år

Das perfekte Motto zum Kindergeburtstag mit kleinen Wohltätern und Rettern in der Not! Hier finden Sie viele Ideen und Inspiration für eine wunderschöne Superhelden Mottoparty beim Kindergeburtstag!

8-års kalas | Barnkalas 8 år

GRATIS! Wir bieten Ihnen hiermit DIY Dekorationsmaterial für den Kindergeburtstag. Dazu bestellen und drucken Sie es selbst aus. Es stehen 4 verschiedene Themen zur Auswahl.

9-års kalas | Barnkalas 9 år

Vid nio års ålder har de redan en bra idé om vad de vill – eller rättare sagt, vad de absolut inte vill. Vi har därför samlat lite tips inför 9-årskalaset!

10-års kalas | Barnkalas 10 år

Vad hittar man på när man ska ha födelsedagskalas för någon som fyller 10 år? Utmaningen brukar vara att hitta aktiviteter som passar barn i den här åldern…

11-års kalas | Barnkalas 11 år

Många 11 åringar har klart för sig vad de inte vill. Lite svårare dock med vad de vill göra och hur de vill fira med sin födelsedag.

12-års kalas | Barnkalas 12 år

Nu för tiden blir vissa barn tonåringar långt innan de fyller tretton år. Har du en tonåring hemma så lär du ju veta om det. Här får du tips till 12-års kalaset med allt från mat till partylekar.

3-årskalas | Barnkalas 3 år

När barnen fyller 3 år brukar de flesta ännu inte ordna det helt stora barnkalas. Här får du tips och idéer till hur du firar ett 3-års kalas.

2-årskalas | Barnkalas 2 år

2-årskalaset kan antingen vara kaffe med tårta eller födelsedagsmiddag tillsammans med släkt och vänner eller så kan det vara det lilla barnkalas.

1-årskalas | Barnkalas 1 år

1-årskalaset är lite speciellt – det är det lilla barnets alldeles första födelsedagskalas!

Fixa coolaste kalaset med en mobilskattjakt

Ju äldre barnen blir desto svårare är det att fixa aktiviteter till fest och kalas, då är en mobilskattjakt den perfekta lösningen! Se filmen!

Escape Games & Escape room

Under de senaste åren har det kommit allt fler så kallade Escape games, Escape rooms eller Breakout Games – kärt barn har många namn. Kul, klurigt och “IRL”! Med vår hjälp kan du fixa ditt eget Escape Game hemma!

Detektivkalas eller barnkalas med mysterium

Detektiver, agenter och mysterium är ett kul tema för barnkalas och fester långt upp i åldrarna. Låt barnen sätta på sig en lösmustasch och lösa ett klurigt mysterium!

Vilda Västern barnkalas

För alla barn som gillar cowboys, indianer eller kanske Zorro är ett barnkalas med Vilda Västern-tema perfekt! Här hittar du 5 tips på hur du fixar Vilda Västern-kalaset!

Roliga skattjakter utomhus

När våren och sommaren får barnen spring i benen och man vill vara utomhus – också på kalas och fest! Här är våra bästa skattjakter för kalas utomhus!

skattjakt

Skattjakter för alla åldrar

Vilket barn tycker inte om att gå på skattjakt eller lösa ett mysterium? Här är våra bästa skattjakter för alla åldrar!