Paskochvar

Här hittar du tips och idéer inför vårens alla fester, från Alla Hjärtans dag till påsk och valborgsmässohelg.

På vår blogg firafest.se finns också en hel massa mer inför våren och tips för påskfirandet! Läs om påsktraditioner, påsklekar och äggjakter och få tips på påskpyssel. Du hittar också festtips inför Valborg då det är dags att fira in våren!

Påsken - kristen tradition, vidskepelse och vår!

När är det påsk? Och vad betyder alla påskdagarnas konstiga namn? Vad har ägg med påsken att göra? Vart flyger påskkärringarna och hur fixar man en äggjakt? Vi reder ut påskbegreppen!

Äggjakt & ägglekar

En av påskfirandets stora höjdpunkter är en kul äggjakt för barnen! Vi tipsar om olika sätt att ordna en kul äggjakt, från enkla tips för de yngsta till coola äggjakter för hela släkten! Välj bland 5 färdiga äggjakter att ladda ner.

Påskpyssel - tips och idéer!

Påsken är en mysig tid att umgås och pyssla lite tillsammans. Färga och måla ägg, dekorera påskriset, gör dekorationer till påskbordet och odla påskgräs. Vi har samlat våra mysigaste påskpyssel!

Fira påsken lite extra i år!

Påsken är vårens största högtid – tradition, ledighet ljus och vår! Fira påsken lite extra i år men ett kul påskquiz till påskbordet, en kul äggjakt för barnen eller kanske en kul skattjakt i mobilen där hela släkten tävlar mot varandra?

Bästa festlekarna till Valborg!

Här är de bästa festlekarna för att hälsa våren!