Fester

Här hittar du en hel massa festtips för att fixa de roligaste festerna! Läs också fler festtips på vår blogg firafest.se.

Bordsplaceringslek - en bra inledning på festen

En bordsplaceringslek kan man ha både för att sätta tema på festen, för att vara säker på att blanda gästerna och låta dem mingla och lära känna varandra och bara för att det är kul. Hur fixar man en bordsplaceringlek – här får du tipsen!

Festlekar

En lagom kul och utmanande lek på festens tema eller efter säsong kan förgylla festen och göra den extra minnesvärd. Här har vi samlat roliga lekar – lite av de klassiska och mer “fysiska” festlekarna som passar bra till en familjefest eller till grillfesten utomhus på sommaren. Väl valda partylekar kan verkligen höja festen till nya nivåer.

Musikquiz

Musikquiz är nästan alltid kul och passar på de flesta fester och middagar. Med ett musikquiz är det enkelt att skapa en stämning efter tema eller säsong.

Frågesport till fest

En kul frågesport på festen kan sätta stämningen och temat på en fest. Det är nästan alltid kul med frågesport! Ska man göra en själv är det några saker man ska tänka på – eller så kan man så klart köpa en färdig som passar festtema och säsong.

Tipspromenad - roligt för fest och kalas!

En tipspromenad kan vara riktigt kul för både barn och vuxna och passar bra in i många sammanhang, både på barnkalas, familjesammankost och fest. Tips om hur man fixar en tipspromenad hittar du här, tillsammans med bra färdiga tipspromenader och poängpromenader.

Quiz

Quiz är kul! Frågesporter av alla de slag är populär underhållning. Gör dina egna personliga quiz till festen – vi tipsar! Eller kolla in vår topplista med 21 populära färdiga quiz.

skattjakt med mobil

GrapevineGO - app för mobilskattjakter och mobilevents

För att kunna köra grapevines mobilskattjakter och mobilevents behöver deltagarna ladda ner en app på sin telefon. Här hittar du länkar till appen för android och iOS.

Spellistor till grapevines quiz och festprodukter

Hittar du inte spellistan till din produkt? I filen du får finns alltis en direktlänk, men du kan också hitta spellistan i den här listan…

Festlekar för vuxna

Gör festen lite extra minnesvärd med en festlek! Oavsett om man har stor fest eller en liten middag kan man sätta guldkant på den med en trevlig festlek. Läs mer om våra olika typer av partylekar & festlekar för de vuxnas fest!