Temafester

En fest med tema bli ännu roligare! Här har vi samlat några festtips för temafesterna…

Läs också fler festtips på vår blogg firafest.se:
Här hittar du tips för många fler temafester som 60- och 70-talsfest hippiestyle, 80-talsfest i neon, cool 90-talsfest, 50-talsfest med rockabilly, 20-talsfest som hos “den store Gatsby”, eller en orientalisk fest för heta sommarnätter.

Cocktailparty

Bjud in till cocktailparty – en klassiker med skön musik, mingel, cocktails och lite plockmat. Enkelt och elegant!

Mordgåtor - bjud på middag med mord!

En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.

Mordmysterier och mordgåtor

Vi har mordgåtor och mordmysterier både där deltagarna spelar roller och enklare varianter där man klöser mordmysteriet med logik och slutledningsförmåga. Läs om hur de fungerar här.

Tips för temafester

Festen blir roligare med ett tema! 70-talsdisco, togaparty, “tusen och en natt” eller middag med mord – här får du tips till temafesterna gästerna inte glömmer…

80-talsfest

Återuppliva 80-talet med en fest! Du sätter lätt stämningen med gäster tidsenligt klädda, musik och mat. Vilka är då måsten på den perfekta 80-talsfesten? Vi bjuder på inspiration om 80-tals kläder, 80-tals mat, 80-tals musik,80-tals kläder och händelser – och naturligtvis har vi också gjort det ultimata 80-tals quizet fullt med nostalgi!